Voor wie is deze site?

De eerste jaren zocht ik geen enkele informatie op hoe je dergelijke tochten best kunt aanpakken. Rugzak laden en wegwezen. Pas toen ik voor de eerste keer over sneeuw wilde stappen leek het me toch beter om hier en daar wat opzoekwerk te verrichten. Groot was mijn verbazing over de enorme hoeveelheid informatie, het delen van ervaringen, enzovoort. Het idee van een eigen site was geboren.

Deze site is in de eerste plaats voor familie, vrienden en kennissen. Na iedere tocht een leuk verslagje schrijven waar iedereen dan kon van meegenieten. Maar natuurlijk ook voor wie er graag zelf eens op uit trekt, of het leuk vindt om anderen hun verhalen te lezen. Klik onderaan op het info symbool voor meer info.

De site zelf is al enkele keren onder handen genomen. In het begin was er de mogelijkheid om reacties te posten. Veel reacties zijn door een fout ooit eens verloren gegaan. Veel spammers gebruikten het formulier spijtig genoeg ook voor allerlei andere doeleinden. Nu we zoveel jaren verder zijn werd naast de layout, ook de volledige site vanaf een wit blad heropgebouwd. Er bestaan tegenwoordig genoeg andere opties om te reageren.