Welkom

Hartelijk welkom op deze vernieuwde 'Start2Hike' site. Ontstaan, zoals de naam al doet vermoeden, nadat ik zelf gestart ben met meerdaagse trektochten. Alleen of met de kinderen, in de Ardennen, de Alpen of in de Pyreneeën. In 2000 beperkte dit zich tot 1 overnachting ergens in de Ardennen. 2010 was het jaar van de eerste stappen over een gletsjer. In 2013 een tocht van 12 dagen in de Franse Alpen en in 2017 vond ik een stage ook wel nuttig om eens het echte werk te kunnen doen. Hoe alles geëvolueerd is, met vallen en opstaan, kun je hier allemaal terug vinden.

De site

De site is onderverdeeld in 'Info', waar wat algemene informatie staat. Onder 'tochten' zijn verslagen terug te vinden van de meeste tochten die ik gedaan heb. En als afsluiter heb ik nog een overzicht gemaakt van wat ik allemaal meeneem in mijn rugzak en hoe dit geëvalueerd is.

Om de site ook op mobiele toestellen goed te kunnen weergeven heb ik begin 2021 de site een volledig nieuwe layout gegeven en heb ik gekozen om de foto's in een galerij weer te geven. Daaronder staat er per foto een blokje waarop geklikt kan worden ofwel kan je klikken op de pijltjes naast de foto.

In 2022 heb ik de volledige site nog eens onder handen genomen. Niets visueels dit keer maar opgekuiste code zodat de site sneller laadt.

De dromen

Zoals iedereen blijf ik dromen. Het zou jammer zijn mocht dat niet meer mogelijk zijn. Ooit eens op de Mont Blanc staan. Maar dan liefst niet op de tradionele manier. En wie weet nog hoger, buiten Europa.

Veel leesplezier
Diederik